ASKF Başkanı Ahmet Bozan’dan Şampiyon ÇİLTAR MTİ’ye ziyaret

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan ile yöneticileri Masa Tenisi Büyük Erkekler Süper Ligi’nde Türkiye Kupasını üst üste 2.kez kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK’ya ziyarette bulundu.

Spor Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 10:57:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sarıçam’da Yeni Şehir Stadyumu içerisinde bulunan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK antrenman salonunda Avrupa Şampiyonları ile minik sporcuların çalışmalarını dikkatle izleyen Başkan Bozan, ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş ve antrenörler ile masa tenisinin sorunları konusunda sohbet etti.

ADANA’NIN GURURU OLDUNUZ

Adana ASKF olarak sadece futbola değil tüm sporlara önem verdiklerini belirten Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan, “ Bugün Fenerbahçe gibi güçlü rakibi geride bırakarak üst üste 2. kez Türkiye Kupası’nı Adana’ya getiren şampiyonlarımızı ziyaret etmekten gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını 2. kez kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü maddi-manevi her türlü desteği fazlasıyla hak ediyor. Yerel yönetimlerimiz bu takıma sonuna kadar destek vermelidir. Son 20 yıldır en başarılı kulübümüz olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ” dedi.

TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ

20 yıldır Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Bizlere bu yeri vererek çalışma imkânı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a minnettarız. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Antrenmanımızı ziyaret etmeye gelerek bizlere destek veren ASKF Başkanı Ahmet Bozan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.