CEYHAN, AÇILIŞLARA DOYMUYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye’ye çağrı yaptı ve coğrafi işaretli, doğal Ceyhan ürünlerini tatmaya davet etti

Gündem Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 13:22:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, komşularını yeni projelerle tanıştırmaya, açılışları ardı ardına sıralamaya devam ediyor.

Ceyhanlılara sunduğu hizmetlerle tüm Türkiye’nin dikkatini çeken, hizmet sevdasından bir an olsun taviz vermeyen Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, bereketli toprakların bereketli ürünlerinin tüketiciyle buluşmasına ön ayak oluyor, aracılık ediyor.


Ceyhan’da 7’den 77’ye tüm vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden, belediyecilikte rutinin dışına çıkarak sosyal ve toplumsal çalışmalarla öne çıkan Başkan Hülya Erdem, “Kadın Eli Satış Noktası”nın açılışını gerçekleştirdi.
BAŞKAN HÜLYA ERDEM TÜRKİYE’YE ÇAĞRI YAPTI
Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Atatürk Caddesi’nde hizmete sunulan Satış Noktası’nda bereketli topraklarda nasırlı ellerin ürettiği ürünleri vatandaşlarla buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.


Köftelik Bulgur, Pilavlık Bulgur, Mısır Unu, Dövme, Nar ekşisi, Biber Salçası, Turşu, Organik Yumurta, Kayısı Reçeli ve coğrafi işaretli Ceyhan Zeytinyağı’nın bulunabildiği ‘Kadın Eli Satış Noktası’nın artık sadece Ceyhanlıların değil Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelecek vatandaşlara hizmet vermeye başladığını dile getiren Başkan Hülya Erdem, Türkiye’ye seslenerek, “Ceyhan'ın bereketini sofralarınıza taşımak için sizi de bekliyoruz. Coğrafi işaretli, doğal ürünlerimiz sizleri bekliyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.