AVAN, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Pozantı’nın çeşitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2024 15:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bayramın ilk gününde Alpu Mahallesi’nden başlayan ziyaretlerine Fındıklı, Kamışlı, Hamidiye, Yazıcak, Dağdibi, Aşçıbekirli, Yukarıbelemedik, Yağlıtaş ve Karakışlakçı ile Akçatekir Mahalleleri’ni de dahil eden Başkan Avan, vatandaşlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaştı.

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Seçimlerden sonra ve bayram vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretlerden memnuniyet duyan mahalle sakinleri, Başkan Avan’ın sık sık kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutluluklarını ifade etti. Mahalle sakinleri, Başkan Avan’a teşekkürlerini sunarak, her zaman ziyaretlerini beklediklerini belirtti.

Başkan Avan’dan Bayram Mesajı

Bayram ziyaretleri sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Avan, bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ve bu özel günlerin, sevgi, hoşgörü ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini vurguladı. Başkan Avan, “Ramazan Bayramı’nın coşkusunu Pozantılı hemşehrilerimizle bir araya gelerek yaşadık. Bu özel günlerin, kalplerimizdeki sevgi ve birlik duygusunu her zaman canlı tutmasını diliyorum. Rabbim, bizleri halkımızla gönül gönüle buluşturmayı nasip etsin.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.