DEMİRÇALI: DEĞERLERİMİZ ETRAFINDA BÜTÜNLEŞECEĞİZ

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Demirçalı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 10:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, kardeşliğin, bir arada olmanın öneminin çok daha iyi anlaşıldığı, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz.

Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, küskünlüklerin unutulup, barışça kardeşçe yaşamanın, milli ve dini duygularımızın güçlendiği bu özel günleri fırsat bilmeliyiz. Öncelikle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek onların gönlünü alalım. Bayram yapamayan, sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin bayramı olmaya çalışalım.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyor tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.