ALİ AVAN GÖREVE BAŞLADI

Cumhur İttifakı MHP Pozantı Belediye Başkanı seçilen Ali Avan, görevine başladı.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 21:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Avan, Pozantı İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törende İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Neslihan Özdemir ve İlçe Seçim Kurulu Müdürü Birol Berber’in elinden mazbatasını aldı. Programın ardından belediye binasına geçen Başkan Avan, görevine başladı. Belediye binasındaki bütün odaları gezen Başkan Ali Avan personellerle tek tek tanışarak işlerinde kolaylıklar diledi. Mazbata törenine Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, belediye meclis üyeleri katıldı.


BUNGALOV EVLERDE BALAYI HEDİYE ETTİ
Belediyede nikâhı kıyılan Mehmet ile Merve Keçe çiftine nikâh cüzdanlarını takdim eden Başkan Ali Avan, genç çiftlere Belemedik’teki Bungalov Evlerde balayı hediyesi verdi.


POZANTI’NIN EFSANE BAŞKANI OLACAĞIZ
Belediye makam odasında kısa bir konuşma yapan Başkan Ali Avan, “Bizi bu günlere getiren ve bu makama oturtan yüce Allah’a hamdüsenalar olsun. Liderimiz, partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü münasebetiyle bu mazbatayı bugün almamıza ayrıca mutlu oldum. İnşallah Başbuğumuzun izinde liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde ve yine dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde seçim çalışmalarımızda ne söz verdiysek devletimizin gücüyle cumhur ittifakının gücüyle üzerimizdeki siyasi ceketi çıkartıp Pozantılı’nın hizmetkârı olarak Pozantı’ya efsane bir belediye başkanı olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız ve çalışacağız. Bunu bütün Pozantılı olarak yapacağız, partililerimiz olarak yapacağız. Ağabey kardeş ilişkileri içerisinde ayırmadan ayrıştırmadan tüm Pozantı’yı bir bütün olarak görerek tek bilek tek yumruk olarak en kaliteli hizmetleri yaparak Pozantı’nın özlem duyduğu ilçemizin ihtiyacı olduğu hizmetkârı yerine getirerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi mahcup etmeyeceğiz. Bizde Pozantılılara mahcup olmadan halkımızın isteklerini yerine getirerek efsane başkan olacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.