TUNÇ: “ADANA KAZANACAK”

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve adayı Mustafa Tunç, 31 Mart yerel seçimlerinde Adana’nın “kazanacağını” söyledi.

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 14:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhur İttifakı olarak yerel seçim hazırlıklarını aralıksız devam ettirdiklerini kaydeden AK Partili Tunç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adana ve Adanalılar için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceklerini vurguladı. 1 Nisan’dan itibaren Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Seyhan Belediyesi dâhil tüm ilçe belediyelerinde yeni bir dönemin başlayacağını belirten AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve adayı Mustafa Tunç, “Seyhan kazanacak Cumhur ittifakı kazanacak, Adana kazanacak” dedi.

AK BELEDİYECİLİK GELECEK

SORUNLAR BİTECEK

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde büyük bir ilgi ve destekle karşılandıklarını dile getiren AK Partili Mustafa Tunç, “Her sokakta, her mahallede, köyde, ilçelerde vatandaşlarımız hizmet görememekten bıkmış, usanmış durumda. Seçim sandıklarının önlerine gelmesini dört gözle bekliyorlar. 5 yıl önce emanet verdiğimiz başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Seyhan Belediyesi’ni de geri alacağız. Tüm ilçelerimizde Cumhur İttifakımızın başkan adayları ile belediye meclis üyesi adayları iş başına gelecek. Adana, Seyhan, Çukurova yani tüm ilçelerimiz 1 Nisan’dan itibaren gerçek belediye hizmetlerine kavuşacak” diye konuştu.

“KADINLAR İNSANDIR, BİZ İNSANOĞLU”

Açıklamasına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak devam eden AK Seyhan Belediye Meclis üyesi ve adayı Mustafa Tunç, şöyle devam etti:

“Güçlü toplum, güçlü kadınla olur. Kadınlarımızın toplum nezdindeki önemi ve yeri asla tartışılamaz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi "Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar" Bizlerde düşen görev ise, kadınlarımızın her alanda güçlenmesi ve söz sahibi olması için her türlü desteği sağlamak olmalıdır. En büyük mutluluğun ve başarının arkasındaki Kahraman kadınlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.