EMRAH KOZAY ÇUKUROVA’YI ADIM ADIM GEZİYOR

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av.Emrah Kozay, Çukurovalılarla kucaklaşıp, projelerini anlatmaya devam ediyor

Siyaset Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:03:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Av Emrah Kozay, Çukurova’yı adım adım gezerek, halkla kucaklaşıyor. Çukurovalıların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Av.Kozay, “Halkımızın desteğiyle Çukurova’yı hep birlikte daha çağdaş bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

YOĞUN TEMPO

Adaylığı açıklandıktan sonra yoğun bir tempoyla çalışmaya başlayan Av. Kozay, parti örgütünün koordinasyonunda hazırlanan program doğrultusunda Çukurovalılarla buluşmaya devam ediyor.

ESNAF ALKIŞ VE SLOGANLARLA KARŞILADI

Beyazevler Semt Pazarı’nda esnafın alkışlarla ve sloganlarla karşıladığı Kozay, vatandaşların aktardığı sorunları dinleyip, sorunları nasıl çözeceklerini anlattı. Vatandaşların ve esnafın fotoğraf çektirmek için adeta yarıştığı semt pazarı ziyaretinin ardından Av.Kozay, Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Burada da yoğun ilgiyle karşılanan Av. Kozay, Dernek Başkanı Misal Bolat ve CHP Andırın Belediye Başkan Adayı Turan Tekatlı’yla birlikte katılımcılara hitap etti.

İLK OLARAK TEMİZLİK VE BOZUK YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Çukurova’nın en temel sorunlarının başında temizlik ve bozuk yolların geldiğini dile getiren Kozay, “Seçimlerin ardından ilk altı aylık dönemde bu iki sorunun kalıcı olarak çözülmesini sağlayacak bir sistem kuracağız” dedi.

ÇUKUROVA’YI HALKIMIZLA BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Çukurova’nın adına yakışan çağdaş bir kent haline gelmesi için çok sayıda proje hazırladıklarını belirten Av. Kozay, “Hayata geçireceğimiz projelerin tümü kamu yararını gözeterek hazırlandı. Hiçbir şeyi göstermelik olarak yapmayacağız. Halkımızın desteğiyle, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız projelerle Çukurova’yı daha çağdaş bir geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.