BAŞKAN ZEYDAN KARALAR HALKLA İÇ İÇE

Hizmet ederken siyasi ayrım gözetmeyen Başkan Zeydan Karalar’ı, kentin her köşesinde, her görüşten Adanalı benimsiyor, sevgi ve heyecanla karşılıyor.

Gündem Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 14:13:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar merkez ve kırsal ilçelerde, köylerde, mahallelerde hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet etmeye, sorun dinlemeye, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatmaya, gerçekleştirilen mali mucizeyle ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

Saimbeyli merkezde halka hitap eden, Aksaağaç, Karakuyu, Ayvacık, Değirmenciuşağı, Yardibi, Himmetli, Yeniköy, Beypınarı, Eyüplü, Gürleşen köylerini de ziyaret ederek bölge sakinleriyle sohbetler gerçekleştiren, samimi sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört bir yanında halka hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Saimbeyli tarihinde görülmemiş hizmetleri ilçe halkıyla buluşturduklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, alt yapı hizmetlerinin yanı sıra üreticiye yönelik desteklerin artarak süreceğini belirtti.

MAAŞ ÖDEYEMEZ DURUMDAKİ BELEDİYE, DEVASA HİZMETLERİ BORÇSUZ YAPABİLİR HALE GELDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni maaş ödeyemez, hizmet edemez, mazot alamaz halde devraldıklarını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcun 4 katı hale getirerek, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabildiklerini, böylece Adana tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçirdiklerini anlattı. 3 alt geçit, 5 yeni bulvar, 4 arıtma yaptıklarını, asbestli boruları değiştirdiklerini, su isale hatları döşediklerini, 3 milyo tona yakın asfalt döktüklerini, 221 cadde ve bulvarı yenilediklerini, 321 iş makinesi, 111 otobüsü aldıklarını, yurtlar, kurs merkezleri, kütüphaneler, aşevi yaptıklarını, sosyal belediyeciliği taviz vermeden sürdürdüklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde 8 alt geçit, metro, tramvay, nostaljik tramvay, kültür merkezi, yeni kütüphaneler, arıtmalar yapacaklarını, Yedigöze Barajı’ndan Su Getirme Projesi’ni tamamlayacaklarını, yollar ve köprüler inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.