İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan teşkilatlara önemli mesajlar!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ilçe başkanları ile düzenlediği toplantıda birçok önemli gündem maddesini istişare etti.

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 10:58:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bahçeli’nin talimat ve mesajlarını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Ankara’da Genel Merkezde düzenlediği MHP İl Başkanları Toplantısında verdiği mesajları ve talimatları ilçe başkanlarına ileten Başkan Kanlı, yine Bahçeli’nin seçim süreci boyunca fedakârca çalışan teşkilat başkanları ve yöneticilere, bütün MHP mensuplarına teşekkürlerini paylaştı.

Faaliyetler, sosyal medya ve adaylık duyuruları…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, il binasında Ruhi Kılıçkıran Salonu’nda düzenlediği toplantıda, teşkilatların Yaz dönemine dair faaliyetlerini masaya yatırdı. Kısa bir dinlenme sürecinin ardından Yaz döneminin verimli geçirilmesini isteyen Kanlı, bazı uyarılarda da bulundu. Sosyal medyanın kullanılmasında dikkat edilmesi gereken hususlara vurgu yapan Kanlı, yerel seçim sürecinde aday adaylığı duyurularının açıklanacak takvimden sonra daha uygun olacağını kaydetti.

MHP’de ülkeye hizmet etmenin önemi…

MHP’de siyasetle ülkeye hizmet etmenin, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile aynı yolda yürümenin çok kıymetli ve ayrıcalıklı olduğunu vurgulayan, tüm teşkilatların bu şuur içinde çalışmasının önemine değinen Yusuf Kanlı, “Feraseti, basireti, cesareti ve fedakârlığıyla daima milletimize yol açan, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’ ilkesini bizlere hayat düsturu yapan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde aynı ülkü yolunda yürümek, kurulduğu günden bu yana rotası asla değişmeyen Milliyetçi Hareket Partisi’nde ülkemize hizmet etmek hepimiz için büyük bir ayrıcalık, büyük bir onur, büyük bir şereftir. Bu kadar büyük manevi bir nimetin elbette sorumluluğu da büyüktür. Her adımı bu şuurla atacağız. Yüce Allah bizi bu yolda mahcup etmesin.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.