BAŞKAN KOCAİSPİR FEKE’DE HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

Feke ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde Adana’da hizmet seferberliği başlayacak’ dedi.

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 14:14:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Feke ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Kocaispir’e AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Şükrü Erdinç, 26. ve 27. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlan, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, MHP Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener ve beraberindekiler eşlik etti.

İlk olarak Cumhur İttifakı Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener’in seçim ofisinin açılışına katılan Başkan Kocaispir, daha sonra AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Feke esnafı ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Kocaispir, hemşehrilerinin sevgi gösterileri ile karşılandı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Kocaispir, İslam ve Yeşil Düşmüş Mahallelerinde geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdi, ev ziyaretleri yaptı. 

‘ADANA’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLAYACAK’

Feke’de gördüğü yoğun ilgi için teşekkür eden Başkan Kocaispir, Cumhur İttifakı’nın etle tırnak gibi olduğunu belirterek, “Bu birlik ve beraberliğimizi Rabbim daim etsin. Allah nasip ederse Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde bir taraftan şehrimizi ve ilçelerimizi yeni tesislerle donatırken bir taraftan da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ekipleri Feke ve tüm ilçelerimizde, Adana’mızda seferberlik ilan edecek, insanımızın hizmetkârı olacak.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.