Karaisalı’da Cumhur İttifakı coşkusu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine sahne oldu.

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 10:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MHP ve Ak Parti kurmaylarının katıldığı açılışa Karaisalılı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KARAİSALI’DA CUMHUR İTTİFAKI COŞKUSU 

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, açılışta yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Açılışa MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy ve MHP KAÇEP temsilcileri de katıldılar.

YUSUF KANLI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Karaisalı SKM’nin açılışında yaptığı konuşmada,

Adana’da her yerde Cumhur İttifakı olarak seçime katıldıklarını belirtti. Kanlı, “Diğer birçok yerde olduğu gibi Adana’da da Cumhur İttifakı olarak ortak adaylarla seçime giriyoruz. Karaisalı’da MHP ve Cumhur İttifakı olarak ortak Belediye Başkan Adayımız olan Bekir Şimşek içinizden biridir. Derdinizle dertlenen, sevincinizle sevinen, sahip çıkacağınız bu memleketin kıymetli bir evladıdır.”

BAŞKAN KANLI, FİTNEYE DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Yusuf Kanlı, devamla “Hakkaniyetten kopmuş, nefsine yenilmiş, kerameti kendinden bilen bazı şahıslar Karaisalı’da fitne çıkarmak istiyor. Onlara itibar etmeyin. Burada gördüğümüz heyecan ve coşkunuzu 31 Martta yapılacak seçimlerde sandığa da yansıtacağınıza yürekten inanıyorum. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Karaisalı ve tüm ilçelerimizde kazanacağız.” dedi.

 OZAN GÜLAÇTI

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı da, Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçenin tamamını kazanmayı güçlü bir hedef olarak belirlediklerini, bütün çalışmalarını kararlılıkla ve azimle sürdürdüklerini ifade etti. Gülaçtı, yerel yönetimlerin devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla uyumlu çalışmasının yerel hizmetlere mutlak surette başarı getireceğini, Adana’nın tamamında bunu gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

MHP ve Ak Parti kurmayları açılışın ardından Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği çalışma toplantısına katıldılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.