BAŞKAN KOCAİSPİR “HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLIYORUZ”

Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim kampanyası kapsamında Adana’yı karış karış geziyor.

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 13:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe ilçe, semt semt, sokak sokak dolaşan Kocaispir, vatandaşlarla bir araya geliyor, sohbet edip dertlerini dinliyor.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’yı ilçe ilçe mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve heyecanla karşılanan Kocaispir, vatandaşlarla kucaklaşıyor, sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor. Son olarak Karaisalı ve Sarıçam’ı ziyaret eden Kocaispir, parti teşkilatları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaisalı ziyaretine MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek’in seçim ofisinin açılış törenine katılarak başlayan Kocaispir, daha sonra Karaisalı merkezde esnaf ziyareti yaptı. Fotoğraf çekmek isteyenlerle bol bol fotoğraf çektiren Adana’nın Cumhur İttifakı adayı Kocaispir, çocukları ve kadınları dikkatle dinledi, onlarla sohbet etti. Daha sonra Beydemir, Bekirli ve Emelcik mahallelerini ziyaret eden Kocaispir yoğun katılımlı toplantılar gerçekleştirdi.

Sarıçam’da ise Kozan yolu esnafını gezen Kocaispir, Cumartesi Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Buruk, Mustafalar ve Dağcı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Kocaispir gün boyu Sarıçam’ı adım adım gezdi.

Sarıçam Belediye Başkanı ve adayı Bilal Uludağ’ın seçim ofisinin açılış törenine katılan Kocaispir; “Biz algı belediyeciliğini reddediyoruz. Gerçek manada insana hizmet eden bir belediyecilik anlayışından bahsediyoruz. İnanıyorum ki çok çalışırsak, daha çok mücadele edersek Cenab-ı Allah da bize bu şehre hizmet etmeyi nasip edecek. Şimdi hep beraber el ele gönül gönüle yeni bir yolculuğa, hizmet yolculuğuna çıkıyoruz. Allah muvaffak etsin.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.