Ceyhan’a 5 bin kişilik aşevi, 500 kişilik Taziye Evi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, inşaatı devam eden tesislerde basın mensuplarıyla bir araya geldi

Gündem Yayın: 12 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.11.2023 13:51:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, inşaatı devam eden Aşevi ve Taziye Evi’nin Ceyhanlılar için yeni bir kazanım olacağını vurguladı.

Ceyhanlı komşularının acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren, belediyenin imkanları doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Hülya Erdem, Ceyhanlı basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Bin 760 metrekarelik arsa üzerinde inşaatı süren 5 bin kişilik yemek kapasiteli Aşevi ve 500 kişilik taziye alanında basın mensuplarıyla birlikte incelemelerde bulunan ve açıklama yapan Başkan Hülya Erdem, Aşevi ve Taziye Evi’nin ekonomik ve sosyal yaşamın zorlaştığı bu süreçte Ceyhanlı hemşehrileri için büyük önem taşıdığını kaydetti.


“ZOR ZAMANLARDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Vatandaşların birinci önceliğinin ekonomi olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, “İhtiyaç sahibi Ceyhanlıları düşünerek hareket ettik ve Aşevi ile Taziye Evi inşaatına başladık. Kısa süre sonra tamamlanacak tesislerimiz Ceyhanlı komşularımızın zor zamanlarında destekleyicisi olacak” dedi.
Ceyhan Belediyesi’nde birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını ön planda tutarak hizmet anlayışı sürdürdüklerini belirten Başkan Hülya Erdem, vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü ve zor günlerinde de yanlarında olmaya özen göstermeye devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Erdem, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda vatandaşlarımız için her türlü desteği sunmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Toplantıya katılan gazetecilere teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, incelemelerin ardından basın mensuplarını kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen ve Ceyhanlıların ilgi odağı olan Yaşar Kemal Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi’nde ağırladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.