Adana İdmanyurdu bildiğimiz gibi: 0-3

Turkcell Super Lig Takımımız Bitexen Adana İdmanyurdu, sahasında ağırladığı Amedspor karşısında etkili futbol oynayamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Spor Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 18:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Karşılaşmanın düdüğünü Niğde Bölgesi hakemlerinden Turhan Beyke çaldı. Yardımcılıklarını ise Emine Erim ve Cennet Yalçınkaya yaptı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı konuk ekip Amedspor’dan geldi. 2. Dakikada Diana ceza sahası içinde kaleci Diakite ile karşı karşıya kaldığı sırada topu filelere göndermek yerine Tatiana’ya gönderdi. Tatiana topu filelere gönderse de ofsayt gerekçesiyle hakem Turhan Beyke golü vermedi.

8. dakikada kaleci Diakite’nin pası kısa düşünce Amedsporlular topa sahip olarak sağ kanattan koşan Zhala’yı gördü. Kaleci Diakite zamanında çıkarak topu dışarı çıkardı.

29. dakikada Amedsporlu Anastasiia’nın ortasını iyi takip eden Tatiana’nın kaleye şutunu Diakite iki hamlede önledi.

30. dakikada Amedspor bu kez soldan geldi. Tatiana bu kez soldan altı pasa ortaladı. İki Amedsporlu’ya tam dokunmak kalmışken Adana İdmanyurdu’ndan Oladiti araya girerek topu uzaklaştırdı.

Beklenen gol 37. Dakikada Amedspor’dan geldi. Sağ kanattan kazanılan korner atışını yapan Öznur Taş’ın ortaya karışık pasıyla topu ceza sahasına gönderdi. Ön kale direği önünde bulunan Julia  Nina ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi.: 0-1.

İlk yarı konuk Amedspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili olan konuk Amedspor oldu. Ev sahibi Bitexen Adana İdmanyurdu’nun mağlubiyetten kurtulmak için atak oymaya başlaması geride açık vermesine sebep oldu. Bu anları iyi değerlendiren konuk Amedspor ikinci golü 59. Dakikada buldu. Bu dakikada Diana soldan aldığı topla ceza sahasına kadar girdi. Geriden gelen Nana’yı gördü. Yerden güzel vuran Nana kaleci Diakite’nin sağından topu filelere gönderdi: 0-2.

İDMANYURDU PENALTI KAÇIRDI

74. dakikada kaleci Ngoy Fideline Mudimbi Adana İdmanyurdulu forvet oyuncusu Işıl’ı düşürdü. Hakem Turhan Beyke direk penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını yapan Julia Nina Nke Nke kaleciyi ters köşeye yatırsa da topu dışarı atarak takımı adına mutlak bir golü kaçırdı.

Orta Hakem Turhan Beyke karşılaşmaya +6 dakika ekledi. 90+2’de oyuna ikinci yarıda giren Vikttoria sağdan getirdiği topu ceza sahası önünde bulunan Öznur’a pas etti. Topla birlikte ceza sahasına kadar giren Öznur güzel vurarak topu filelere göndererek skoru belirledi: 0-3.

Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekip Amedspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.