Soner Çetin’e Sosyete Pazarında büyük ilgi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sosyete Pazarını ziyaret ederek, kadınlara gül takdim etti, pazar esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu.

Gündem Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 15:15:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Soner Çetin ile fotoğraf çektirmek isteyenler adeta birbirleriyle yarıştı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ziyaret ettiği Sosyete Pazarında vatandaşların tezahüratlarıyla karşılandı ve büyük ilgi gördü.

Her hafta Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarında kurulan Sosyete Pazarını ziyaret eden Başkan Soner Çetin, daha pazarın girişimde adeta sevgi çemberine alındı. Gösterilen büyük ilgiden pazara girmekte zorlanan Başkan Soner Çetin, çoğunluğu kadınlardan oluşan vatandaşlara gül takdim ederken, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Başkan Soner Çetin, pazarda bulunan tüm kadınlara gül dağıtırken, pazar esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu.

Pazara alış verişe gelenler kadar pazar esnafının da sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Soner Çetin, herkesin tek tek halini hatırını sordu, esnafla sohbet ederek, işlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Soner Çetin, esnafın işlerin durgunluğu nedeniyle zor durumda olduğunu ifade etmesi üzerine, “Toplumun tüm kesimleri zor bir süreçten geçiyor. Her şey ateş pahası. Esnaf da zor durumda vatandaş da. Dileriz bu zor günler kısa sürede atlatılır” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, alkışlarla geldiği sosyete pazarından yine alkışlarla uğurlandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.