Başkan Hülya Erdem’in yeri Ceyhanlı’nın yanıdır

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye hizmetlerini aksatmadan sürdürürken komşularıyla, hemşehrileriyle de her fırsatta bir araya geliyor.

Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 11:27:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan için Ceyhanlılarla yan yana omuz omuza çalışmaya devam eden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçenin köylerinde dert dinledi, sohbet etti, sorun çözdü. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan, yaptığı hizmetler nedeniyle takdir gören Başkan Hülya Erdem, Değirmenli, Dağıstan ve Altıgözbekirli köyünde komşularıyla buluştu.

“YERİMİZ İNSANIMIZIN YERİDİR”
Her Ceyhanlı’yı komşusu gibi gören, çocuklara, gençlere anne şefkatiyle yaklaşan Başkan Hülya Erdem, “Bizim yerimiz insanımızın yeridir, insanımızın yanıdır” şiarıyla hareket ettiklerine dikkat çekti.
Ceyhan Belediyesi’nin halkın vergilerinden oluşan gelirlerini şeffaf bir şekilde yine Ceyhanlı hemşehrileri için son kuruşuna kadar kullanma çabasından ödün vermediklerini belirten Başkan Erdem, ilçedeki birlikteliği, dostluğu ve kardeşliği pekiştirme gayretiyle dikkat çekiyor.


BULUŞMALAR HIZ KESMEYECEK
“Ceyhanımızda dostluk var, kardeşlik var, birlik ve beraberlik var” diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Göreve geldiğimiz günden bu yana komşularımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. Vatandaşımızın iyi gününde kötü gününde yanında ve yakınında olmak, sorunlarına çözüm üretmek, belediye imkanlarının elverdiği ölçüde destek sunmak asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Ceyhan’ın her karışında hizmet aşkıyla vatandaşın yanıbaşında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Hülya Erdem, komşularıyla buluşmalarının hız kesmeyeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.