Ceyhan Belediyesi, vatandaşı önceliyor

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, halkın talep ve isteklerine cevap veriyor, ihtiyaç sahiplerine kucak açıyor

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.07.2023 15:04:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan Belediyesi’nde tüm personeller harıl harıl Ceyhanlı için çalışıyor. Belediyenin Dikim Evi’nde çalışan kadınlar tüm belediye personeli için ayrı ayrı kıyafet, vatandaşlar için önlük, çanta ve havlu dikimini aralıksız sürdürürken Kadın Eli Ekibi de sahada anket çalışması yapıyor, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyor. Halkın istek ve taleplerini dikkate alarak hareket eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ihtiyaç sahibi vatandaşları da zor günlerinde yalnız bırakmıyor.

VATANDAŞ, YÖNETİME DAHİL EDİLİYOR
Ceyhanlı hemşehrilerine gıda, süt ve yardım kolisi desteğinde bulunan, belediyenin dikimevinde üretilen çanta, önlük, havlu ve magnet hediye eden Başkan Erdem, “Belediyemizdeki tüm çalışma arkadaşlarımız kendi birimleri ve çalışma alanlarıyla ilgili halkımızın nabzını tutmaya özen gösteriyor. Belediye yönetiminde Ceyhanlı komşularımızın, esnafımızın talep, istek, görüş ve önerilerini dikkate alarak çalışıyoruz” dedi.


HALKIMIZ, ÖNCELİĞİMİZ…
Her zaman her yerde Ceyhan için hız kesmeden çalışmayı ilke edindiklerini vurgulayan Başkan Hülya Erdem, “Sosyal belediyecilik anlayışımızdan taviz vermiyoruz. Önceliğimiz; belediye imkanlarının halk için halkın yararına kullanılmasıdır. İlçemizde halkımızın huzuru, refahı için ihtiyaçlar doğrultusunda adımlarımızı sağlam atma gayretimizden taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.