AOSB 9. FUTBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına gerçekleştirilen Futbol Turnuvasının 9’uncusu tamamlandı. Bu yılın şampiyonu Omnia Nişasta oldu.

Spor Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 10:55:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Bölge sanayicileri ile çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın Simeranya Halı Sahası’nda gerçekleştirilen finalini AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü de izleyerek, oyunculara destek oldu.

Sporun özellikle futbolun birleştirici yönleri ön planda tutularak gerçekleştirilen turnuvanın final karşılamasına, sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra aileleri de katılarak oyunculara tribünlerden yaptıkları tezahüratlarla moral ve motivasyon sağladı.

Heyecan fırtınasında geçen turnuva sonunda, Omnia Nişasta  birinci, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi ikinci,  Kastamonu Entegre ise üçüncü oldu.

Kazanan takımlara kupa ve hediyeleri  AOS​B​ yönetimi, aileleri ve rakiplerinin alkışları arasında verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.