Dr. Halil Nacar: Gücüm sizlersiniz

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 12:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Gittiği her yerde genç yaşlı herkesten büyük ilgi gören Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçimi kazandıklarında 1 Nisan sabahından itibaren Yüreğir’e hizmete başlayacaklarını anlatıp, “Benim gücüm sizlersiniz. Destekleriniz büyük moral veriyor” dedi.

SİZLERE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Dr. Halil Nacar, “Kıymetli Yüreğirliler ben görüyorum Yüreğirliler bu işe tamam demiş. İnşallah 31 Mart’ta Büyükşehir ve 15 ilçede Cumhur İttifakı bayrağımızı dikeceğiz. Bizler bu yola sizlere hizmet etmek için çıktık.

Sayın Cumhurbaşkanımıza sözümüzü tutacak mıyız. Biz sizlere güvenerek söz verdik. Sizlerin gönülden ve samimi olduğunuzu biliyorum. hiç merak etmeyin hizmetlerimizi yapıp sizleri mahçup etmeyeceğim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.