Karalar: Sevgi ve kardeşlik hüküm sürsün

Dargınlıkların ve husumetlerin sona ermesini isteyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Sevgi ve kardeşlik hüküm sürsün” dedi.

Gündem Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 11:03:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramların, küskünlük ve dargınlıkların geride bırakılması, sevgi, barış ve kardeşlik ortamının hüküm sürmesi adına hepimiz için çok büyük fırsat olduğuna değinen Başkan Karalar, mesajında şunlara değindi:

“Mübarek Kurban Bayramı’nda husumetlerin, kavgaların sona ermesi, dört bir yanımızı güzelliklerin sarması en büyük dileğimiz.

Millet olarak üst üste meydana gelen deprem felaketleriyle büyük acılar yaşadığımız ama yaralarımızı sarmak için tek yürek olduğumuz, milletimize has dayanışma ruhunun gücüyle ayakta kaldığımız günlerden geçtik. Ulusumuzun bir daha böyle felaketlerle karşılaşmaması, daima bayram tadında yaşaması en büyük dileğimiz.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’mızın sorunlarını azaltmak, kenti daha çağdaş ve daha yaşanabilir hale getirmek için, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, mesai mefhumu gözetmeden çaba göstermeye devam ediyoruz. Koşullar ne olursa olsun doğru ve dürüst çalışarak, bilimi gözeterek, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışından asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.

Ulusumuzun, hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara birlikte sağlıkla ve esenlik içinde girmeyi diliyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.