11. Orhan Kemal Öykü Yarışması başvuruları başladı

Çukurova Edebiyatçılar Derneği (ÇED) tarafından bu yıl 11’ncisi yapılacak Orhan Kemal Öykü Yarışması’nın başvuruları başladı. Son katılım tarihi 30 Haziran 2024.

Kültür Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 10:42:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Orhan Kemal anısına düzenlenen ve edebiyat dünyasına öykü dalında özgün yapıtlar kazandırmayı amaçlayan yarışmaya 2023 yılı başından son katılım tarihine kadar basılmış öykü kitaplarıyla katılınabilir. Sonuçlar Eylül ayında açıklanacak. Ödül töreni ise daha sonra açıklama yapılacaktır. Çukurova Edebiyatcılar  Derneğine (ÇED) 7 adet gönderilecek.

DERECEYE GİRENLERE

1.Plaket ve Başarı belgesi 

2.Plaket ve Başarı belgesi                                                                                                                                                                

3.Plaket ve Başarı belgesi

Seçici Kurul; Yaşar Yıltan, Mustafa Naci Özer, Arslan Bayır,Vedat Yazıcı ve İlhan Soytürk’den oluşuyor. Öykü dosyalarının gönderileceği adres ve Gsm: Halise Tekbaş 0536 854 12 79  Reşatbey Mah. Turhan Cemal Beriker Bulvarı Kalağoğlu İşhanı Kat: 6-602 Seyhan/Adana

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.