14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşine şiş kebaptan buket hediye etti

Klinik Psikolog Yasemin Kutluvaran, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşine ve kızına öyle bir hediye yaptırdı ki tam da Adanalıya yakışan cinsten oldu.

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 23:19:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Ciğerci Ulaş işletmecisi Gül Kıstak'a isteğini anlatan Yasemin Kutluvaran, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir hediye sipariş vermek istediğini söyledi. Hazırlıkları birlikte yapan Kutluvaran ve Ulaş 14 Şubat Sevgililer Günü'nde şiş kebaplardan oluşan buket yaparak farklarını ortaya koydular.

Yasemin Kutluvaran'ın eşi Engin ve kızı Ada Kutluvaran'ın bu sürprizden oldukça memnun olduğu öğrenilirken, her zaman ilkleri yaşatan Ciğerci Ulaş İşletmecisi Gül Kıstak ise deyim yerindeyse işinin hakkını vererek adından söz ettirmeyi başardı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.