ADANA 1954 FK 3.LİGE KENETLENDİ

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirve bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, adım adım 3.lige ilerliyor.

Spor Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2023 11:09:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı, TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Ali Düşmez’i ziyaret etti.
DÜŞMEZ’DEN KUTLU’YA GEÇMİŞ OLSUN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Düşmez, Başkan Menderes Kutlu’ya teşekkür etti. Yaşanılan depremler sonrasında Başkan Menderes Kutlu’ya geçmiş olsun temennisinde bulunan Düşmez, “Bu kötü günleri hep birlikte atlatacağız. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Halkın takımı Adana 1954 FK Başkan Menderes Kutlu da, kendilerini en iyi şekilde misafir eden Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı, TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Ali Düşmez’e teşekkür etti. 
3.LİGE ÇIKTIĞIMIZI AÇIKLAMASINI BEKLİYORUZ
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu’nun Ali Düşmez’i ziyaret etmesi Adana 1954 FK’nın taraftarlarını heyecanlandırdı. Turuncu-Beyazlı renklere gönül veren futbolseverler, “Başkanımız Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin mücadelesini takdir ediyoruz. Depremler sonrasında büyük üzüntüler yaşadık. Başkan Ali Düşmez’in takımımızın 3.lige çıktığını açıklamasını bekliyoruz” dediler.

Yorumlar (2)
AHMET KALFE
08.03.2023 08:46
Bizleri tekrar hayata bağlayan sayın MENDERES KUTLU ve ekibine çok teşekkür ederim iyiki varsınız başarılarınızın devamını dilerim saygılar sunarım
Ahmet Kalfe
08.03.2023 08:40
Batan güneş yeniden doğuyor inşallah ben 66 yaşındayım 13 yaşımdan bu yana yağmur demedim yaş demedim Adanasporun tüm maçlarına gidiyordum ama maalesef soğuttular ama ne olursa olsun ben ADANASPORLUYUM ADANASPORLU olmaya devam edeceğim
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.