Adana 1954 FK'nın yeni stoperi Çakır oldu

3.futbol ligi 4.grupta şampiyonluğun güçlü adayı Adana 1954 FK’nın yönetim kurulu üyeleri, transferde önemli bir ismi daha takımlarına kazandırdılar.

Spor Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 09:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turuncu-Beyazlı ekip, Derince Belediye Spor’dan Berkay Çakır ile anlaştı.

Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız ile Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Altınışık, Berkay Çakır’ı kadrolarına dahil ederek güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, “Bu yıl şampiyonlukta oldukça kararlıyız. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile başarıya ulaşacağız” dediler.


Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Derince Bld. Spor'da 3.Lig Şampiyonluğu, daha önce de Nazilli Bld. Spor'da 3.Lig şampiyonluğu yaşayan, 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu Berkay Çakır ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Berkay.”
Bu arada imza töreninde Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, Genel Sekreter Ali Mesut Adıbelli, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Tan Göğebakan, Yönetim Kurulu Üyesi Şehmus Uçar ile Sportif Direktör Cafer Elek de hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.