ADANA 5 OCAK FK SON ANDA GÜLDÜ: 2-0

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Adana 5 Ocak Futbol Kulübü sahasında ağırladığı Erdemli Belediyspor'u 2-0 mağlup ederek, İmamoğlu Belediyespor'un ardından en iyi ikinci Adana takımı olmayı korudu.

Sanat Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 17:45:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kayhan Kaynak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ankara Bölgesi'nden Onur Aydoğan yönetirken, birinci yardımcılığını Hasan Bostan, ikinci yardımcılığını ise İlknur Ülker yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kemal Erol oldu.

,

İlk yarıda karşılıklı ataklar sonuç getirmezken 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında biraz daha diri görülen ev sahibi Adana 5 Ocak Futbol Kulübü aradığı golü 87. dakikada Görkem Balmaz'ın ayağından buldu: 1-0.


Normal süre bu sonuçla sona ererken, 90-2'de yine Görkem Balmaz takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. 2-0.


Bu sonuca göre konuk Erdemli Belediyespor küme düşme potasından kurtulamazken, ev sahibi ekip Adana 5 Ocak Futbol Kulübü İmamoğlu Belediyespor'un ardından 7. sıradaki yerini korurken en iyi ikinci Adana ekibi olarak da ligden düşme potasından kurtulmuş oldu.

      

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.