Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane Personel United'i gole boğdu: 8-1

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Özgür Özür Futbol Turnuvası'nın ikinci maçları bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Spor Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 23:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynanan F Grubu takımlarından Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane, rakibi Personel United'e gol oldu yağdı. Her iki yarıda da attığı gollerle rakibini bunaltan Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane karşılaşmadan 8-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak gol averajıyla liderlik koltuğuna oturdu.

TAKIM KADROLARI
Personel United, karşılaşmaya Halil İbrahim Abalı, Recep Güler, İsmail Dayı, Ömer Faruk Kuvvetli, Bülent Selahattin Köycü, Yunus Emre Aykal, Ahmet Fırat Dölek ve Fuat Güryel ilk 8'i ile sahaya çıkarken, yedek kulübesinde şu isimler yer aldı; Hacı Veli Bulut, Mehmet Sözaldı, Yakup Gülsümbül, Cihangir Karaoğlan, Mehmet Kaya, Ferhat Yüksekdağ, Mehmet Becerikli, Yunus Emre Aykal, Ahmet Fırat Dölek ve Şevki Çırak.


Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane ise sahaya Mustafa Mart, Esat Akbulut, Volkan Bozkurt, Nuh Bayram, Kemal Sarıdoğan, Yunus Emre Ceyran, Emrah Adıgüzel ve Oğuzhan Bozkurt ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu; Faruk Özkılınç, Mehmet Demir, Selman Tozan, Ahmet Taymur, Kaan Kızıltoprak ve Ersin Karacan.


MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın tamamında atak bir görünüm sergileyen Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane henüz 10. dakikada Volkan ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra biraz toparlanmış gibi görünen Personel United Ömer ile durumu 1-1'e getirse de, bu golden 2 dakika sonra Volkan tekrar durumu 2-1'e getiren golü kaydederek,takımının ilk yarıyı önde bitirmesini sağladı.


İkinci yarıda da özellikle Volkan'ın gol yollarında ısrarcı olması etkili oldu. 32. dakikada durumu 3-1'e getiren Volkan'ı 36'da Nuh takip ederem takımını 4-1 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra oyundan tamamen düşen Personel Unitedli oyuncuların cılız atakları sonuç getirmezken 40. dakikada Volkan tekrar sahneye çıkarak durumu 5-1'e getirdi. 42. dakikada Faruk skoru 6-1'e getirirken, 44'de Ahmet ve 45'te Faruk durumu 8-1'e getirdi.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane karşılaşmadan 8-1'lik sonuçla ayrılarak puanını 4'e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu. Personel United ise 3 puanda kaldı. Karşılaşmayı Hakem Mesut Say yönetti.

     

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.