Adana’da büyük buluşma!

Çamlık Buluşmaları kapsamında, 4 Mayıs Cumartesi günü; yurtiçinden ve yurt dışından ÇÜ İktisat Fakültesi mezunları biraraya geliyor

Gündem Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 11:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının geleneksel hale getirdiği ÇAMLIK BULUŞMALARI devam ediyor. Bu yıl 4 Mayıs’ta gerçekleşecek olan buluşmaya katılımın yoğun olması bekleniyor.

Çamlık Buluşması Organizasyon Komitesi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Tüm arkadaşlarımızı bu şenlikte buluşmaya, birlikte olmaya davet ediyoruz. Ve Çamlık Organizasyon Ekibi olarak diyoruz ki ; Çamlık buluşması söz konusu olduğunda;  bütün işler güçler, kırgınlıklar, dargınlıklar, küskünlükler bir yana  bırakılmalı. Alın eşinizi, okul arkadaşınızı, sınıf arkadaşınızı, ev arkadaşınızı, çamlık arkadaşınızı. Alın  çocuklarınızı, gelini-damadı, torunu-torbayı, atlayın gelin.  Adana kebabınızı yiyin, şalgamınızı için ve gençlik aşınızı olun .

Çamlık'ta, ATOSEV'de tek ses, tek yürek olalım.

Çünkü biz, birbirimize sevgiyle, saygıyla ve dostlukla bağlı büyük bir aileyiz.

Şenlikte birlik olma vakti!!”

Özellikle yurt içi ve yurt dışından gelecek konuklar için Evliya Çelebi Uygulama Oteli, Park Royal Oteli ve Şenbayrak Otelleri ile bağlantı sağlayan organizasyon komitesi; 2 gün sürecek olan Çamlık Buluşmaları kapsamında 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü 10-17.00 saatleri arasında Çamlıkta buluşulacağını açıkladı.

Çamlık Buluşmaları Organizasyon Komitesi; ağırlıklı olarak ATOSEV’de gerçekleşecek müzikli-yemekli akşam etkinliğinde; “Seyhan Nehri ayaklarımızın dibinde. Gece suyun ve ışıkların keyfini sonuna kadar yaşayacağız. Adana’nın en güzel yerlerinden birisinde, Gençlik Köprüsü ve Seyhan Nehri manzarasında bir araya geleceğiz” çağrısında bulundu.

ÇAMLIK BULUŞMASI PROĞRAMI

4 MAYIS CUMARTESİ

Saat 10 - 17.00 arası Çamlık'ta

çay - kahve eşliğinde anıların, yirmili yaşlarımızın, çılgınlıklarımızın muhabbeti.

Yani doya doya muhabbet edeceğimiz saatler.

- Toplu fotoğraf çekimi

- 19.30 Atosev'de akşam yemeği. Geç saatlere kadar müzik ve eğlence.

YEMEK MENÜSÜ

Ordövr Tabağı(6 Çeşit Meze)

ARA SICAK

Tereyağlı humus ya da Mantar

Adana Kebap,Kuşbaşı ya da Izgara,Kişi başı salata ,Ortaya karışık salata,Soft İçecek.

 

5 MAYIS PAZAR

- Saat 10 -13.00 arası Atosev'de kahvaltı

SERPME KAHVALTI

3 Çeşit Reçel,Tahin,Pekmez, Bal, Kaymak, 6 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Zeytin, Domates-Salatalık Söğüş, Kaşarlı Omlet, Sigara Böreği, Parmak Cibs, Menemen, Sınırsız Çay.

- Toplu fotoğraf çekimi

- 13.00 den sonra Çamlık'ta sohbete devam.

- Toplu fotoğraf çekimi

- Ve 2025'te tekrar buluşmak üzere vedalaşma.

ATOSEV'de akşam yemeği;

-Kebap/ızgara çeşitleri

-Sıcak/soğuk mezeler

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.