ADANA'DA YAŞAYAN SURİYELİLER FUTBOLLA SOSYALLEŞİYOR
12'incisi düzenlenen Adana'da Yaşayan Suriyeliler Futbol Turnuvası sona erdi. Suriye Yıldızları'nı 4-2 mağlup eden Fituva kupanın sahibi oldu.

Olimpiyat Halısaha'da düzenlenen turnuva birbuçuk ay sürdü. Turnuvaya 12 takımın katıldığını belirten organizatör Abud Abdullah takımların 7'şer kişiden oluştuğunu söyledi. Maçların 30'ar dakikalık iki devre halinde oynandığını belirten Abud Abdullah yıl içinde çok sayıda turnuva yaptıklarını ifade ederek, "Bu sayede Adana'da yaşayan Suriyeliler birbirleriyle kaynaşarak sosyalleşiyor.
Hem spor yapıyor zinde kalıyoruz, hem de rekabetin verdiği hazzı yaşıyoruz" diye konuştu.
Karşılaşmanın ilk yarısını da 2-0 önde bitiren Fituva kupa ve madalya, ikinci olan Suriye Yıldızları oyuncuları da madalya ile ödüllendirildi. Turnuvanın en iyileri de ödüllendirildi. Final maçını da onlarca Suriyeli misafirler izlerken heyecan dolu anlar yaşadılar.
#keşfetteyiz #keşfetedüş #keşfet #adana #amatör #viralvideo #spor #amatör #futbol