ADANA'YA EN FAZLA FAALİYET YAPAN İL ÖDÜLÜ

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi Yıllık Çalışma ve Bütçe Çalıştayı Antalya'da yapılıyor. Çalıştayda Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne 2023 yılında en fazla faaliyet gösteren il ödülü verildi.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 10:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çalıştayın açılışında konuşan Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız, projenin Akdeniz Bölgesinde 4, Karadeniz Bölgesinde 4 ilde devam ettiğini ve rakımı 650 metreden yüksek yerlerde yaşayan insanların refah seviyesini yükselttiğini ifade etti. 2019 yılından bu yana devam eden ve 2027 yılına kadar devam edecek olan projede şimdiye kadar yapılan faaliyetlerden olumlu geri dönüşler alındığını kaydeden Yıldız, proje paydaşlarına katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu ise Adana'da 7 ilçede projenin uygulandığını belirterek, "Bu proje kırsalda hayatlara olumlu dokunuşlar yapıyor. Bizim paydaşlarımizdan aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Bu projenin faaliyetlerini başarı ile yürüten personelimizi kutluyorum. 2024 yılında da bizden beklentisi olan insanların hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz." dedi.

Çalıştayın ilk gününde Adana 8 il içinde 2023 yılında en fazla faaliyet gösteren il ödülü almaya layık görüldü. Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız Adana ekibinin başarısı adına Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu'na plaket takdim etti. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Etüd ve Projeler Daire Başkanı Dr. Şule Özevren de ödül paketini İl Müdür Yardımcısı Birsen Ergün ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Uğur Yilmazöz'e takdim etti. Çalıştayda üç gün boyunca 2023 yılında projenin uygulandığı 8 ilde yapılan çalışmalar ile 2024 yılında illerde yapılacak faaliyetler ele alınacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.