AKŞENER’DEN AKAY, ÇETİN VE ÖZGAN’A ÖVGÜ

“İYİ PARTİYE’YE GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 20:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

İYİ Parti İl Başkanlığının organize ettiği kentte bir otelde düzenlenen Adana Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Genel Başkan Meral Akşener, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a, İYİ Parti’ye geldikleri için teşekkür etti.

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

“2028 İKTİDARI ADANA’DAN BAŞLAYACAK”

Üç belediye başkanının yanına büyükşehir belediyesini de koyacaklarını iddia eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diğer adaylarımız da başkan seçilecekler. Biz, Adana’da İYİ Parti’nin bu millet adına, milletimiz adına, milletimiz için, milletimiz tarafından organize edilen, başlatılan bu yürüyüşün Adana da 01 zaten, Adana’da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki 2028 iktidarı buradan başlayacak” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ YÜRÜ DEDİ, BİZ DE YÜRÜYECEĞİZ”

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici’ye babası Mehmet Ali Bilici’yi soran Genel Başkan Akşener, “Bilal Efe evladım, babası arkadaşım. Baban sahada çalışacak tamam mı?. İYİ Partililer ve bu salonu şereflendiren her bir kardeşim bu seçimleri Allah’ın izni ve sizlerin gayretiyle almak zorundayız, inşallah. Niye almalıyız? Milletimiz adına, milletimize edilen hakaretlerin önüne geçmek için. Milletimiz ‘yürü’ dedi, biz de yürüyeceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in eşi hanımefendi Ayşe Çetin'le yakından ilgilendi.

 

Unuttukları siyasette, seçmenin patron olduğunu millete hatırlatmak için dolaşılmasını isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ne güzel iş ya. Sen bu taraftasın, ‘sucusun’, ben bu taraftayım. Bunu ortadan kaldırmak için her biriniz, her bir seçmenin karşısına geçip seçimlerde topuk selamı verip, temenni durup onun gönlünü kazanmasını tekrar hatırlatmak içindir” şeklinde konuşarak çalışmaları gerektiğini ifade etti.

“EMEKLİ AÇ AÇ DOLAŞIYOR”

Emeklilere bayramda 7 bin lira verilmesini hükümetten istediklerini hatırlatan Akşener, “Yandaşın vergisini affediyor, oraya buraya dünya kadar israf yapıyorsunuz. İsraf kes, emeklilerinize bu bayramda 7 bin lira ver kardeşim. Bakın bunu sayın Erdoğan duydu. ‘Veremem’ diyor. ‘Para yok’ diyor. Ama para var. Yandaşa var. Arkadaşa var. İsrafa var. Kardeşim emekli aç aç dolaşıyor. Emekliye daha sonra seyyanen 11 bin lira verilmesi İYİ Parti’nin önerisidir” şeklinde konuşarak vermezlerse kendi iktidarlarında emeklinin hakkını vereceklerini iddia etti.

“100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILSIN”

Atanamamış öğretmenlerin sorunlarına da değinen Akşener, kendisinin de bir öğretmen okulu mezunu olduğunu hatırlattı. Öğretmen ihtiyacı kadar öğretmen yetiştirilmesini isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “O kadar öğretmen okulu var, öğretmen yetiştirdiler. İhtiyaç fazlası öğretmen biriktirirsen o öğretmen çocuklarımızı da tayin edeceksin. Türkiye’de kanayan bir yara ortaya çıkar” diyerek 100 bin öğretmen ataması yapılmasını istedi.

Daha sonra, İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, projelerini tanıttı. Akabinde Diğer ilçe belediye başkanlarını sahneye davet eden Türkeş ve Genel Başkan Meral Akşener ellerini havaya kaldırarak başarı dileklerinde bulundu.

  

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.