"ALİ HOŞFİKİRER YENİ SEZONA YETİŞMELİ"

Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Hoşfikirer Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesini bekliyorlar.

Spor Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 11:01:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Başkan Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Hoşfikirer Stadı’nın lig oynanacak kriterlere gelmesi için bekledikleri ödenek için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den destek istediler.

Bu yıl TFF 3.Lig 4.Grupta en yakın takipçisi Sebat Gençlik Spor’un 13 puan önünde şampiyonluğuna ulaşan ve yeni sezonda 2.ligde mücadele etme hakkı kazanan Turuncu-Beyazlı ekip, maçlarını Adana’da oynamayı hedefliyor. Başkan Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, karşılaşmalarını kentimizde oynayarak bu sezon olduğu gibi, yeni sezonda da taraftarlarına ve Adanalılara büyük bir heyecan yaşatmayı planlıyorlar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.