Anadolu 19 Mayıs BAL’ı hedefliyor

Hedeflerinin, ligi lider olarak bitirmek olduğuna vurgu yapan Anadolu 19 Mayısspor Teknik Direktör Abidin Ziyanak, BAL’a çıkarak Adana’yı temsil etmek istediklerini söyledi.

Spor Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta sonu Muharrem Gülergin Stadı’nda oynadıkları Pozantı Belediyespor maçının değerlendirmesini yapan Anadolu 19 Mayısspor Teknik Direktörü Abidin Ziyanak, iyi oynayamadıkları bir maçtan 1 puan çıkardıklarını söyledi.

Oyuncuları Nejat Memiş ve Mehmet Ali Doğan’ın hasta oldukları için serumla maça çıktıklarını ifade eden Ziyanak, kaleci Faruk Ali Dinler’in ise parmağından sakat olduğu için performansını sahaya yansıtamadığını belirtti.

Başarısız olunan maçların bahanesinin olamayacağının altını çizen Anadolu 19 Mayısspor Abidin Ziyanak, 2-0 mağlubiyetten maçı 2-2’ye getirmelerindeki en büyük etkenin rakip oyuncuların bireysel hatalarından kaynaklandığına vurgu yaptı.

Son iki maçta istedikleri futbolu oynayamadıklarını kaydeden Ziyanak, son 30 dakikada takımın ancak kendine geldiğine değindi. Haftaya Karşıyaka ile oynayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Ziyanak, “Bu maçta da her zamanki gibi çıkıp maçımızı oynayacağız. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu karşılaşma için de aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Hasta ve sakat oyuncularımızın tedavileri sürüyor. Hafta sonuna kadar oynayacak hale geleceklerini ümit ediyorum” şeklinde konuşarak, futbolda yenmenin de yenilmenin olduğuna vurgu yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.