ANTRENÖRLERİN SEMİNERİ SONA ERDİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen Bölgesel Futbol Sürekli Gelmişim semineri tamamlandı.

Spor Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 11:49:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Çukurova Üniversitesi  İ. Akif Kansu toplantı salonunda yapılan Seminere çok sayıda bölgesel antrenör katıldı. Seminerinin Saha çalışmalarında UEFA Pro lisans sahibi Osman Öngen görev yaptı.

Seminere Prof. Dr. Selcan Korkmaz Eryılmaz ile Araştırma Görevlisi Abdullah Kılcı katkı verirken, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, seminerin oldukça başarılı geçtiğini belirtti,  katkı koyanlara teşekkür etti.

Sümer, bu tür seminerlerin antrenörlerin gelişiminde önemli bir yeri tuttuğunu kaydederken, “İyi bir seminer proğramı yaşadık. Tüm antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.