G-XTDENW5LW2

ATB’den Adana ESOB’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk, ESOB Başkanlığına yeniden seçilen Niyazi Göger ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 05 Haziran 2026 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2026 12:09:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanlığına yeniden seçilen Niyazi Göger ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Adana ekonomisi, esnafın durumu ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

BİLGİÇ: “ESNAFIMIZIN GÜÇLENMESİ ŞEHRİMİZİN GÜÇLENMESİDİR”

Ziyarette konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Niyazi Göger ve yönetimini yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik ederek, Adana’nın kalkınmasında esnaf ve sanatkârların önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Göger’in tecrübesi, uzlaştırıcı yaklaşımı ve esnafın sorunlarına gösterdiği hassasiyetin camiada büyük karşılık bulduğunu ifade eden Bilgiç, şunları kaydetti:

“Öncelikle Sayın Başkanımızı ve yönetimini gönülden kutluyorum. Niyazi Göger başkanlığındaki yönetimin yeniden göreve seçilmesini Adanamız adına önemli bir kazanım olarak görüyoruz. Tecrübe, kurumların sürdürülebilir başarısında büyük önem taşımaktadır. Esnafımızın sorunlarını yakından bilen, çözüm üretme noktasında samimi gayret gösteren ve kurumlar arasında köprü kurabilen bir anlayışın devam etmesi şehrimiz adına kıymetlidir. Adana’nın güzel hizmetlere, güçlü birlikteliklere ve ortak akla ihtiyacı var. Esnafımızın güçlendiğini, üretimin ve ticaretin geliştiğini görmek bizleri mutlu eder. İnşallah önümüzdeki dönemde de dayanışmanın arttığı, esnafımızın daha da güçlendiği çalışmalara hep birlikte şahit oluruz. Yeni dönemin Adana’mıza ve esnaf camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

GÖGER: “ADANAMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Nazik ziyaretlerinden dolayı ATB heyetine teşekkür eden Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ise esnafın kendilerine duyduğu güvenle yeniden göreve seçildiklerini belirterek, yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Göger, konuşmasında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Sayın Başkanımız Şahin Bilgiç ve değerli heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnafımız bizlere dört yıl daha hizmet etme sorumluluğu verdi. Bu güvene layık olmak için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.

Bizler, Adana’mız için yapılacak her hizmetin destekçisiyiz. Şehrimize bir çivi dahi çakabilirsek kendimizi başarılı sayarız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tek amacımız esnafımıza sahip çıkmak, onların sorunlarına çözüm üretmek ve Adana’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamaktır.”

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
G-XTDENW5LW2