BAKLALI, ADALET İLE YENİŞEMEDİ: 0-0

Süper Amatör Lig C Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Adaletgücü ve Baklalıspor, Süper Amatör Lig Şampiyonlar Grubu’nun ilk maçında karşı karşıya geldi. Maçta gol sesi çıkmazken, taraflar puanları paylaştı.

Spor Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 19:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adrenalini yüksek maçta düdüğü Güney Güneylioğlu çalarken, yardımcılıklarını Burak Savaş ve Aydın Kubay yaptı. Karşılaşmada  

Bakkalıspor karşılaşmaya, Engin, Recai Can, Emrah, Azim, Ahmet, Tarık, Oktay, Mehmet Ali, Resul, İsmail ve Burak ilk 11’i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Eren, Gökhan, Buğra, Ahmet, Abbas, Hüseyin, Atahan, Abdul Muttalip, Emir ve Serkan yer aldı.

Adaletgücü ise, Yusuf, Oğuzhan, Nurullah, Ali, Serdar, Murat, Veysi, Mertcan, Mert, Ahmet Can, Utku ilk 11’i ile maça başladı. Yedek kulübesinde ise Zeynel Abidin, Nedim Can, Efehan, Yasin, Samet, Timur Bayram, Yiğit, Berat, Mehmet ve Erdal Ahmet yer aldı.

Özellikle maçın ilk yarısında taraflar birbirlerine üstünlük sağlamak adına agresif futbolu tercih ederken, ikinci yarıda oyuna giren Abdul Muttalip ceza sahası önünde rakibine sert müdahale ederek düşürünce hakem Güney Güneylioğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışına çıkartıldı.

İlk yarıda Baklalısporlu oyuncular rakip kaleyi daha fazla yoklarken, ikinci yarıda ise Adaletgücü kaleci Engin’e zor anlar yaşatan pozisyonlara girdiler.

Her iki takımın atakları da golle sonuçlanmayınca maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.