BAŞKAN ÇAY, VATANDAŞIN İSTEĞİNİ İKİLETMİYOR

Üç dönemdir başarıyla belediye başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çay, bir yandan yeni dönemde de hizmetlerinin artarak devam edeceği müjdesini verdi.

Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 14:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üç dönemdir başarıyla belediye başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çay, bir yandan yeni dönemde de hizmetlerinin artarak devam edeceği müjdesini verirken, diğer yandan da mahalle ve ev ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların taleplerine anında çözüm bularak gönüllerine giriyor.
Belediye Başkanı Mustafa Çay, vatandaşın taleplerine anında çözüm bularak mutlu bir Pozantı halkı için elinden geleni yapıyor.


Gelen talepler üzerine Hastane Yolu üzerinde bulunan Demirci Sitesi ve Belkent Sitesine kapalı kamelya ve piknik masası verildi. Gökbez Mahallesinde, öğrenciler için iki adet durak talep eden vatandaşlar, Başkan Çay’ın talimatıyla bir hafta gibi kısa bir sürede atölye ekipleri tarafından hazır hale getirilen duraklar mahalle merkezindeki uygun yerlere yerleştirildi. Yine vatandaşların talepleri üzerine Gökbez Mahallesi Kavak mevkii bahçe yolları fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlendi.


Başkan Mustafa Çay'ın verdiği hizmetlerden memnuniyet duyan vatandaşlar ise teşekkürlerini ifade ederek, yeni dönemde de başkan olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Çay ise yapılan bu işleri sosyal medya hesabından paylaşarak vatandaşın takdirini aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.