Başkan Kutlu: Karnaval havasında geçirmeyi hedefliyoruz

Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında oynayacakları Alanya Kestel müsabakasını karnaval havasında geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Spor Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 09:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

TFF 3.Lig 4.Grupta şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Kutlu, “Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcu kardeşlerimiz ve muhteşem taraftarlarımızla şampiyonluğa kenetlendik” diye konuştu.
Pazar günü Adanalıları Tarsus’a davet eden Başkan Kutlu, “Onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız sahada, taraftarlarımız da tribünde üzerine düşeni yapacak ve hep birlikte galibiyetin sevincini doyasıya yaşayacağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.