BAŞKAN TEKİN, “ARTIK SEYHAN’A HİZMET ZAMANI”

Seyhan Belediye Meclisi ilk toplantısı Başkan Oya Tekin’in başkanlığında gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan Seyhan Belediye Başkan ı Oya Tekin, kendilerini bu göreve layık gören Seyhanlılara teşekkür ederek, “ Ar

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 19:46:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“KAMU KAYNAKLARINI HALKIN YARARINA KULLANACAĞIZ “

Meclis üyelerinin  Ramazan bayramını kutlayarak ilk oturumu açan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Seçimler artık geride kaldı. Güzel bir günde ilk oturumumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu dönemde bize oy veren,vermeyen vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmenin mücadelesini vereceğiz. Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımında aynı düşüncede olduğu inancını taşıyarak yeni dönemin Seyhanımıza hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

YENİ MECLİS BAŞKANVEKİLLERİ BELLİ OLDU

Yapılan konuşmaların ardından  gizli oylama usulü gerçekleşen seçimler sonrasında  Meclis 1’nci başkanvekilliğine Yasemin Çelik, 2’nci Başkanvekilliğine Duygu Atikaslan  Ayçe, Divan katipliklerine Dilek Çalışkan, Birsen Cansu Bakır, Ersan Mercimek (yedek), Mehmet Ali İşbulan (yedek), Encümen Üyeliklerine ise Cahit İncefikir, Uğur Büyükkantarcı ve Metin Erdoğan  getirildi.

Görevlerine seçilen üyelere başarılar dileyen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ikinci oturumun 15 Nisan Pazartesi günü saat:17.00’de gerçekleşeceğini belirterek toplantıyı sonlandırdı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.