“Bayramlarımız sevginin, Hoşgörünün sembolüdür”

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç’tan Kurban Bayramı mesajı...

Gündem Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 12:29:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, dini ve milli günlerimizin, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın en üst noktaya ulaştığı müstesna günlerimiz olduğuna dikkat çekti. AK Partili Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başta Adanalılar olmak üzere Türk Milletinin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Mustafa Tunç, bayramın, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

 

Tunç, “Bir Kurban Bayramı’na daha girmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bayramlarımız aynı zamanda sevginin, hoşgörünün de birer sembolüdürler. Rabbim sonrakileri de görmeyi hepimize nasip etsin. Bugün dünyanın birçok noktasında çatışmalara, iç savaşlara şahit oluyoruz. Bu açıdan, binlerce yıldan bu yana et ve tırnak gibi yaşadığımız güzel ülkemizin, birlik ve beraberliğimizin kıymetini çok iyi bilmeli ve düşünce etrafında kenetlenmeliyiz. Bir kere daha idrak etmeye hazırlandığımız Kurban Bayramımız birliğimize, beraberliğimize vesile olsun” dedi.

AK Partili Tunç, mesajında kısaca şunlara yer verdi: “Sevginin, hoşgörünün doruk noktaya ulaştığı, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu bayramlarımızda, ihtiyaç sahiplerini de unutmamalıyız. Büyüklerimizin, yaşlılarımızın gönüllerini almalı, onlara olan sevgi ve saygımızı bu bayramda da göstermeliyiz. İşte yaklaşan Kurban Bayramımız bizler için en güzel, en anlamlı fırsattır. Başta bu vatan ve millet uğruna can veren şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere, değerli Adanalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutlarım”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.