Büyüköztürk, istişareye önem veriyor

Her gün en az 20 kişiyle istişare yaptığını belirten İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, bugüne kadar yaklaşık 140 kişiyle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 13:19:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstişare toplantılarına önem verdiğine vurgu yapan başkan Büyüköztürk, “Hedefim, inşallah Adana’mızdaki görüşmek isteyen her arkadaşla bir araya gelmek olacak. Genelde parti çalışmalarımız Adanamızın ve bölgemizin meseleleri konuşuldu. Seçimde alınan soncunu değerlendirdik. Nerede eksik yaptık, il ve ilçelerde görevli yöneticilerimizle nerede ne hata yaptık? Gibi konular gündeme geldi. Buradaki amacım önümüzdeki seçimlerde ne yaparız sorusu? İdi” diye konuştu.

“BAZI ELEŞTİRİLER ÇOK HAKLI”

Birebir yapılan toplantılarda çok güzel önerilerin geldiğini belirten Başkan Büyüköztürk, yapıcı eleştiriler aldığını ifade etti. Başka arkadaşların çerçevesinden de baktığında kendisinin eksiklerini gördüğünü kaydeden İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, “İşin başında onların çerçevesinden bakmış olsaydım, eksiklerimizi gidermiş olurduk. Keşke karşı tarafın çerçevesinden de bakmış olsaydım. Bazı eleştirilerde çok haklılık payı var. Önümüzdeki süreçte bu hataları yapmamaya gayret edeceğiz. Gücümüz ölçüsünde önerileri hayata geçirmeye çalışacağım. Bu görüşmeleri gerçekten çok önemsiyorum, çok güzel öneriler var” şeklinde konuşarak, birlikte yapacak çok güzel şeylerin var olduğunu dile getirdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.