“BÜYÜKŞEHİR VE 15 İLÇEYİ ALACAĞIZ”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız’dan iddialı sözler sarfetti.

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 21:13:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Ayyüce Türkeş’in proje tanıtım toplantısının açılışında konuşan İl Başkanı Veysel Yıldız, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra 15 ilçe belediye başkanlığının mazbatalarını 31 Mart’ın hemen akabinde başkanlarımızla birlikte ilçe seçim kurullarından alıp Genel Başkanımız Meral Akşener’e takdim etmek üzere Ankara yollarına düşeceğiz” diye iddialı sözler verdi.

İYİ Parti’nin bundan 7 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel kurumlarının tahrip edilmesine, demokrasinin rayından çıkarılmasına, hukukun rafa kaldırılmasına mani olmak, bu kurumları ve demokratik düzeni tahkim etmek, hukuk güvenliğini yeniden temin etmek gayesiyle kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Yıldız, “Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde çok çetin yollardan geçmek suretiyle kuruldu. Kurulacağına dair işaretler bile iktidar sahiplerinin huzurlarını kaçırmaya, ellerinde tuttukları kamu gücünü kullanarak engeller üretme çabasına girmeye yetti. Önümüze engel koydular. Bunları da aştık. Sonra istedik ki güçlü ve huzurlu bir Türkiye hedefi için bu müşterekte buluşabileceğimiz bütün partilerle birlikte hareket ederek Türkiye’yi birlikte inşa edelim. Hukuk güvenliğini ve huzur iklimini yeniden hakim kılalım. Tabii bu hedef, bu kutlu hedef malum sebeplerle sekteye uğradı, uğratıldı” şeklinde konuşarak bu kez Genel Başkan Meral Akşener’in önderliğinde hür ve müstakil tutum alarak 31 Mart mahalli idare seçimlerine girme kararı aldıklarını söyledi.

“İYİ PARTİYE KAZANDIRACAĞIMIZ HER BİR OY ÇOK DEĞERLİ”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde elde edecekleri başarıyla sekteye uğrayan iktidar yürüyüşlerinin güçlü ve huzurlu bir Türkiye hedefinin gerçekleşmesinin anahtarı olacağını iddia eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız, “Tabii ki şehirlerimizi ehil insanların yönetmesi, şehirlerimizi insan onuruna yakışır, insanca yaşanabilir güzellikler inşa edilmesi, bu şekilde yönetilmesi zaten başlı başına önemlidir. Tabii ki sadece bu sebeple 31 Mart seçimlerinde en yüksek başarıya ulaşmak İYİ Partililer için çok büyük bir hedeftir, çok büyük bir öneme sahiptir. Ama, milletin oylarıyla şehirlerimizi yönetme imkanına kavuştuktan sonra sergileyeceğimiz İYİ belediyecilikle, milletin sevgisine, teveccühüne kavuşmak ve Türkiye’yi yönetme imkanına kavuşmak hayalimiz önümüzdeki yerel seçimleri daha kıymetli hale getirmektedir. Bu minvalde İYİ Parti’mize kazandıracağımız her bir oyun çok büyük bir değeri vardır. İYİ Parti Adana Teşkilatının her bir ferdinin bu uğurda köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane, insanlarımızla temas kuracak her bir oyun kıymetli olduğu biliniyle bu oyların peşine düşeceklerinden eminim” diye konuşarak, partililerden başka partiden İYİ Parti’ye geçen başkan adaylarının çalışmalarına katılmalarını istedi.

“BAŞKA TÜRKİYE YOK”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in İYİ Parti’den aday olmalarına engel olmak istediklerine de değinen Başkan Veysel Yıldız, “Her iki başkanımızın adaylığının önüne geçilmek dolayısıyla seçilme hürriyetini engellemek istediler. Kendileriyle, hukuk danışmanlarıyla birlikte benim yaptığım çalışmalar neticesinde bu engeli de aştık. Her iki belediye başkanımızın aday olmasının önüne geçemediler, geçemeyecekler. Koyacakları başka engelleri de aşacağız. Çünkü bizim hedefimiz güçlü ve huzurlu Türkiye. Çünkü, başka Türkiye yok. Bizim gidecek başka yerimiz yok. Bu coğrafyayı huzurla yaşanır bir ülke yapmak boynumuzun borcu” diyerek süreçte emek verenlere teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.