Ceyhan Belediyesi’nden bayram hazırlığı

Ceyhan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Ceyhan’da şehrin işlek caddeleri ve kaldırımları yıkanarak temizleniyor.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 11:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar daha önce vatandaşların en çok şikayet ettiği temizlik konusuna büyük önem veriyor. Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aydar’ın talimatıyla Ramazan Bayramı öncesinde ilçenin dört bir yanında temizlik işlerini yoğunlaştırdı. Temizlik çalışması şehrin her köşesinde, özellikle de ana güzergâhlarda Arife gününe kadar devam edecek.

Ceyhan'ın 112 mahallesini pırıl pırıl yapacaklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Bayram öncesi şehrin genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin, cadde ve sokakları tertemiz bir Ceyhan'da  huzurlu bir bayram geçirmeleri için gece gündüz aşkla çalışıyoruz” dedi.

Başkan Aydar, bu vesileyle hemşehrilerinin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.