Ceyhan Devlet Hastanesi farklı kazanmayı sevdi: 7-3

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası ikinci maçları heyecan ve çekişmeli geçiyor.

Spor Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 22:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

C Grubu takımlarından 112 Gençlikspor, Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında konuk ettiği Ceyhan Devlet Hastanesi'ne 7-3 mağlup olarak iddiasını kaybetti. Bu sonuçla puanını 6'ya çıkaran Ceyhan Devlet Hastanesi gruptan çıkmayı garantilerken, oynadığı güzel futbolla finale göz kırpan takım olarak göze çarptı. Karşılaşmayı Hakem Mesut Say yönetti.


İlk karşılaşmada Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi takımına 3-2 mağlup olan 112 Gençlikspor, 6 Nisan Cumartesi günü Çukurova Üniversitesi takımıyla grup üçüncülüğü için mücadele edecek.


KADROLAR
Günün son karşılaşmasına Hilmi, Yusuf Karaman, Ahmetcan Tekin, Fatih Topuz, Abdullah Göktaş, Mehmet Ali Özcan, Velican Yurtsever, İbrahim Gökçe ve Serhat Güngör ilk 8'i ile çıkarken, yedek kulübesi ise şu isimlerden oluştu. Hilmi Ehliz, Yunus Tufan, Behçet Kahraman, Yusuf Karaman, Muhammed Düzgün, Bekir Sert, Mehmet Ali Özcan, Hasan Aksoy ve Ufuk Çapar'dan oluştu.


İlk karşılaşmada Çukurova Üniversitesi'ni 6-1 gibi farklı bir skorla geçen Ceyhan Devlet Hastanesi ise İsmail Uysal, Mehmet Curabaz, Süleyman Demircioğlu, Hasan Tarık, Hasan Çağay, Zahit Mutlu, Uğur Üstüner ve Yımaz Nas ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise, Suat Ali Dağ, M. Sakıp Küçük, Hasan Baykal, Halil Güngördük, Aykut Kaysı, Zahit Mutlu ve Recep Aslan'dan oluştu.


BOL GOLLÜ MAÇ İZLEYENLERE KEYİF VERDİ
Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında 1-0 öne geçen Ceyhan Devlet Hastanesi'ne, 12. dakikada golle karşılık veren 112 Gençlik durumu 1-1'e getirdi. 


Maçta üstün oynayan taraf Ceyhan Devlet Hastanesi oyuncuları olurken, bu mücadelesinin semeresini 16, 18, 19 ve 23. dakikasında bulduğu gollerle alarak durumu 5-1'e getirdi. Herkes bu skorla ilk yarının biteceğini beklerken, Ceyhan Devlet Hastanesi oyuncusu Cihan, ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi: 5-2. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.


İKİNCİ YARI
İkinci yarıda daha farklı bir oyun anlayışıyla başlayan 112 Gençlikspor gol yollarında beklediği etkiyi gösteremeyince farklı mağlubiyetten kurtulamadı. Bu yarıda bir kez rakip fileleri havalandıran 112 Gençlikspor, kalesinde 2 gol görünce, maçtan 7-3 mağlup ayrılan taraf oldu.
Bu sonuca göre 112 Gençlik hiç puan alamazken, Ceyhan Devlet Hastanesi puanını 6'ya çıkardı.

Günün diğer karşılaşmaları ise şu şekilde sonuçllandı;

Yüreğir Devlet Hastanesi:1-Çukurova Devlet Hastanesi: 1

Seyhan Devlet Hastanesi: 4-Çukurova Üniversitesi: 1

Karşılaşmayı Hakem Mesut Say yönetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.