CEYLIFT MATERIAL HADLING'E YENİ GENEL MÜDÜR KORALP ATANDI

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ceylif Material Hadling, üst düzey yönetim yapılanmasında önemli bir değişikliğe gitti. 1 Haziran 2025 tarihi itibarıyla, şirketin Genel Müdürlük görevine Hakan Koralp atandı.

Ekonomi Yayın: 01 Mayıs 2025 - Perşembe - Güncelleme: 01.05.2025 01:28:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, bu stratejik atamanın Ceylift'in üretim, ihracat ve kurumsal dönüşüm hedefleriyle paralel olarak gerçekleştirildiğine vurgu yapıldı.

Yeni yönetim yapısı ile üretim süreçlerinin verimliliğinin artırılması, pazarlama ve satış organizasyonlarının iyileştirilmeis ve uluslararası pazardaki konumun güçlendirilmesinin hedeflendiğine dikkat çekilirken, "Ceylift, Avrupa standartlarına uygun tam otomasyonlu yeni üretim tesisiyle dikkat çekiyor. Bu tesis sayesinde üretim kapasitesini 8 kat artıran şirket, yıllık 16.000 forklift, 36.000 elektrikli depo ekipmanı ve 75.000 manuel transpalet üretim kapasitesine ulaşmış durumda. Adana’daki fabrikasında üretimini sürdüren Ceylift Material Handling, Ceylift ve ICON markalarıyla sektörde faaliyet göstermekte olup, Ceytech Makina çatısı altında Avrupa’nın ve dünyanın önde gelen istif makineleri ve depo içi ekipman üreticilerinden biri olmayı hedeflemektedir" denilerek, yeni dönemle birlikte, şirketin yerli mühendislik gücünü daha rekabetçi, çevik ve sürdürülebilir bir yapıya dönüştürme süreci kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.