Cumhur İttifakı Adaylarının Gövde Gösterisi

Adana’da Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir ve 4 merkez ilçe belediye başkan adayları Büyük Seyhan Buluşması’nda gövde gösterisi yaptılar.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 10:26:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 11 dk.
Google News

Sucuzade Kent Meydanı’nda gerçekleşen buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti adayları Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, MHP Adayları Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ile AK Parti ve MHP’nin il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Büyük Seyhan Buluşması’nda konuşan Ömer Çelik, 31 Mart yerel seçimine az süre kaldığını hatırlattı, Cumhur İttifakı'nı sandıklarda zaferle buluşturacaklarını söyledi. Gençlerin demokrasi ve özgürlükle anılması gerektiğine dikkat çeken Çelik, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Türkiye'de gençler bir darbe yapsa ben o darbeye teslim olurum' diyor. Gençliği anmak için aklına gelen tek şey, gençlerle darbeyi yan yana anmak. İşte bizim mücadele ettiğimiz, karşımıza aldığımız zihniyet budur. Biz darbe zihniyetinin karşısında olmayı sürdüreceğiz. Vesayetle Türkiye'nin demokrasisini ve özgürlük düzenini bozmak isteyenlere, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere her seçimde ders verdik, vermeye devam edeceğiz" dedi.

‘ADAYI TANIMAYAN GENEL BAŞKAN’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, aday tanıtım toplantısında belediye başkan adaylarını karıştırdığını anlatan Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"CHP'de kendi adaylarının kim olduğunu bilmeyen bir genel başkan var. Muhtemelen o adayları da belediye başkan adayı oldukları illere koysanız yollarını bulamazlar. Şimdi daha vahim bir aşamaya geçtiler. Kampanyanın başlangıcında 'A adayını tanıtıyorum' diyerek 'B adayını' tanıyordu. Şimdi anons ederken 'A adayımızı tanıtıyorum' diyor, sahnede kimse yok. Bağırıyor, 'İlçe başkanımız, adayımız nerede? diyor. Bağırdığı yerde kendi adayını, teşkilatını bulamayan bir genel başkan ve CHP yönetimi var. Bunların eline fırsat geçse Türkiye'yi karanlığa boğarlar. Gençlerle darbeyi yan yana anan cümleler kuranlar Türkiye'nin demokrasisine, kazanımlarına kötülük yaparlar. Muhalefette siyaset, ülkeye kazandıracakları bir şey yok. Vahim olan şudur. 'Altılı, yedili masa' diye yola çıkanlar, bugün birbirlerine 'hain' deme aşamasına geldiler.”

31 Mart akşamından itibaren Cumhur ittifakının belediye başkanlarıyla Adana’ya hizmet yağacağını kaydeden AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, “Adana’yı yolsuzluktan, pislikten, sinekten, çöpten, trafikten hep beraber kurtaracağız. Adana’yı hep beraber hizmete boğacağız. 31 Mart’ta zafer Adana’nın olacak, zafer Cumhur ittifakının olacak, Adanalıların olacak ve Adana kazanacak. Adana’nın zaferini bugün bu kalabalıkta, onların genel başkanlarının dahi dolduramadığı bu alanda ama sizlerin sığmadığı bu alanda ilan ettik” dedi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, Cumhur ittifakının gücünün Seyhan’dan tüm Türkiye’ye mesaj olarak gittiğini vurguladığı konuşmasında, “Bu mesaj cumhurun iradesinin ne kadar sağlam, ne kadar güvenilir ve ne kadar birlikte olduğunu gösteriyor. Sizlerin oylarıyla, destekleriyle inşallah 4 ilçemizde belediye başkanlığını alacağız. Aynı İstanbul’u alan Fatih gibi Adana’nın Fatihi Fatih Mehmet Kocaispir’i de belediye başkanı seçeceğiz” diye konuştu. 

ADAYLAR NE DEDİLER?

Büyük Seyhan Buluşması’nda Cumhur İttifakı’nın başkan adayları da şunları söylediler:

Fatih Mehmet Kocaispir (Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı) : Adana’nın geleceği için yola çıkmış kadrolar olarak, Adana’nın güzel ve aydınlık geleceği için yola çıkmış erenler olarak huzurunuzdayız. Allah nasip ederse 31 Mart’ta Adana’da yepyeni bir sayfa açılacak. Bu sayfanın ismi hizmet sayfasıdır. Adana 5 yıldan beri mahrum kaldığı hizmetlere kısa sürede kavuşacak. Hükümetimizin, kurumlarımızın destek ve imkanlarını bu şehre getirerek, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde el ele vererek, omuz omuza vererek, bu şehre bu güzel bereketli Adana’mıza hizmet etmek için yola çıkmış olacağız. Bu şehrin geleceği için, güzel ve aydınlık Adana için hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi yaşam tarzına sahip olursa olsun, hangi ideolojiye mensup olursa olsun, bu güzel Adana için artık değişim vakti diyen güzel insanlar burada. Bu şehir yıllardan beri başka şehirlere gıpta ediyor. Bundan bıktık usandık. Artık başka şehirler bizi örnek versinler, bize gıpta etsinler istiyoruz. Hangi görüşten olursak olalım, artık Adana’ya hizmet gelsin. Bu şehir güzelleşsin. Pırıl pırıl yolları, kaldırımları, parkları, bahçeleri olsun. Ulaşım meselesi çözülsün. Bir yerden bir yere gitmek işkence olmaktan çıksın. Seyhan baraj gölü Türkiye’nin bir incisi olsun. Kadınlar, gençler, sporcular, kafe kütüphane bekleyenler, kreş bekleyenler, her türlü hizmeti bekleyenler mutlu olsun diyorsak artık Adana’da bir şeyler değişsin. Artık Adana’ya Cumhur İttifakı’nın AK belediyecilik mührü vurulsun. 3-4 yıldan beri bizi sineğe mahkum etmiş, Adana’yı sineğe mahkum etmiş zihniyet bugün gelmiş ‘bana 5 yıl daha verin, 5 yılda yapamadığım hizmetleri önümüzdeki 5 yılda yapayım’ diyor. Hükümetin, kurumların imkanlarını ve yatırımlarını bu şehre biz getireceğiz. Bu şehir yıllardan beri özlediği, mahrum kaldığı hizmetlere kavuşacak. Adana’da artık değişim vakti. 2019 yılında şimdiki başkan vaatlerini açıklamış aday olduğunda. Şimdi baktım o zamanki vaatlerin aynısını yine vaat etmiş. Keşke 2019 yılındaki afişleri saklasaydın, bir daha kullansaydın. Çünkü aynı vaatlerde yine bulunmuşsun. Bu millet sana dersi sandıkta verecek. Bu şehirde algı belediyeciliği, billboard belediyeciliği, afiş belediyeciliği, kibir, topluma üstten bakmak 1 Nisan’da sona erecek.

Erdal Hatipoğlu (Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı) : Bu kardeşinize görev tevdi edildiği günden bu yana gece gündüz demeden Seyhan’ın 96 mahallesinde Cumhur ittifakıyla omuz omuza vererek kapı kapı geziyoruz. Elini sıkmadığımız, gönlünü almadığımız tek bir vatandaşımız kalmadı. Bizleri bağrınıza bastınız. İnşallah bizler de göreve geldiğimizde Seyhan’da yaşayan 850 bin vatandaşımızı bağrımıza basacağız. 37 yıllık bir kurumun başındaki, eğitimin 26 ayrı alanında hizmet veren, eğitime gönül vermiş bir ailenin mensubu olarak, bir eğitimci olarak bugüne kadar Adana’da vatanına, milletine, bayrağına bağlı bireyler yetiştirebilmek için bu kardeşiniz gece gündüz demeden çalıştı. İnşallah Allah’ın izni, sizlerin desteğiyle göreve geldiğimde aynı hassasiyetle aynı mücadeleyle, aynı çalışkanlıkla, aynı üretkenlikle hizmet edeceğimin sözünü veriyorum. İnşallah cumhur ittifakının bayrağını başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere 15 ilçemizin burçlarına asacağız. Emeklilere, ev hanımlarına desteği asla esirgemeyeceğiz. Maddi durumu yetersiz tüm ailelerin yanında olacağız. Yıllık 12 bin lira destek olacağız. Kongre merkezleriyle, kütüphanelerle, parklarla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla, kültürüyle ve sporuyla Seyhan’ı hizmete boğacağız. Bu bir fragman. İnşallah Cumhur ittifakının desteğiyle, sizlerin destekleriyle asıl filmimizi 31 Mart akşamında hep beraber izleteceğiz, hep beraber kutlama yapacağız.

Halil Nacar (Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı) : İşte beraberlik, işte birliktelik, işte samimiyet, işte gayret, işte Adana. İnşallah bu gayretle, bu samimiyetle Allah nasip ederse, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın bayrağını Adana’nın 15 ilçesine ve Büyükşehir burçlarına dikeceğiz inşallah. Bizler sizlerden aldığımız güçle mahallelerde, sokaklarda kapı kapı geziyoruz. Kendimizi anlatıyoruz. Vatandaşlarımız, hemşerilerimiz bizi muhabbetle karşılıyorlar. Ne kadar samimi, ne kadar gayretli olduğumuzu biliyorlar ve görüyorlar ve emin olun 31 Mart’ta bizleri destekleyecekler. 31 Mart’a çok kısa süre kaldı. Daha gayretli ve daha samimi çalışalım, herkese ulaşalım. Her konuştuğumuz insan bizim samimiyetimizi gördüğü için bizlerle beraber oluyor. Allah nasip ederse 31 Mart’ta 5’i 1 yerde Çukurova’da, Sarıçam’da, Yüreğir’de, Seyhan’da, Büyükşehir’de ve bütün ilçelerimizde inşallah Cumhur ittifakı kazanacak, inşallah beraberliğimiz, samimiyetimiz kazanacak, inşallah hizmetlerimiz kazanacak, Adana kazanacak.

Firdevs Cingözler (Cumhur İttifakı MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı)  : Çukurova, Adana hep hayalimdi. Hep hayal ettiğimiz şehir nasıl bir şehirdir. Kaliteli yaşayacağımız, güzel yaşayacağımız, güzel projelerimizi inşa edeceğimiz şehirdir. İnşallah bizler de göreve geldiğimiz zaman ilk önce kadının sesi olacağız. Kadının gücü olacağız, kadınlarla beraber güçleneceğiz. 1 Nisan’dan itibaren göreve geldikten sonra kadınlar ön planda olmak üzere, hizmetlerimizde anne şefkatiyle hareket edeceğiz. Gümbür gümbür geliyoruz. Cumhur ittifakı Adana’da gümbür gümbür geliyor. İstiyoruz ki kadınımız, gencimiz Adana’da yaşayan herkes huzurlu ve güzel yaşasınlar. Adana’mız o kadar güzel ki, artık hizmetle buluşsun, gelmeyen hizmet gelsin istiyoruz.

Bilal Uludağ (Cumhur İttifakı MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı) : 31 Mart’taki demokrasi şölenine Adana şimdiden net cevap vermiş. İnşallah Cumhur ittifakı olarak 31 Mart’ta başta Adana Büyükşehir Belediye başkanlığımız olmak üzere 15 ilçede cumhur ittifakının bayrağını belediyelere asacağız inşallah. 2 dönemdir Sarıçam’daki hizmeti 3’üncü döneme taşımak üzere, Büyükşehir’de Fatih Mehmet Kocaispir başkanımla beraber Adana’nın tarihini değiştirmek, Adana’nın kazanması için Sarıçam’ın, Seyhan’ın, Yüreğir’in, Çukurova’nın, 15 ilçenin hep birlikte kazanılması için cumhur ittifakı olarak en güçlü desteği Adana’dan vereceğiz, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye en güzel mesajı vermeye hazırız.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.