CUMHUR İTTİFAKI GENÇLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri için geri sayım devam ediyor. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı, AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile birlikte, “Dilde, fikirde, işte birlik” sloganıyla iftar proğramı düzenledi

Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 13:16:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mübarek Rahmet ve Mağfiret ayı nedeniyle düzenlenen, “Türk Gençliği Gönül Sofrası” etkinliğinde eller semaya açılıp, dualar edildi, oruçlar açıldı.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy; “Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Onların da teveccühleriyle seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Gerçek Belediyecilik için, ülkemizin birliği ve beraberliği ile refahı için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı; yerel yönetimlerde Cumhur ittifakının gerçek belediyecilik anlayışı hakim olacak. Bu heyecan ve gençlik aşkıyla öyle kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Yücel, “Merkezi yönetimle uyum içerisinde çalışacak, güçlü ve yerel yönetimlerde halkın sorunlarına çare olacak kadrolarla vatandaşlarımız istediği hizmetlere kavuşacak. Halkımızın sağduyusu hakim olacak ve sandıktan başarılı bir şekilde çıkacağız” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Yusuf Tekin’in yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Fuat Aytek, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Mustafa İzgioğlu, MHP İl Başkan Yardımcıları, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kocaispir ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.