Ekici: “Gruptan lider çıkarız”

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan Cihangirspor-Adaletgücü maçında gol düellosu yaşanırken, uzatmalarda gülen taraf konuk ekip Adaletgücü oldu.

Spor Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 16:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karşılaşmanın çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Adaletgücü Başkanı Uğur Ekici, maçta üstün oynayan taraf kendilerinin olduğunu söyleyerek, “Tüm hesaplarımız, gruptan lider olarak çıkmak” dedi.

Maçta ilk golü kendilerinin attığını, sonrasında rakip Cihangirspor’un beraberliği yakaladığını ifade eden Başkan Uğur Ekici, “Sonra 2-1 öne geçtik. Rakip 10 kişi kaldı. Sonra 2-2’yi yakaladılar. Daha sonra biz 3-2 öne geçtik. Cihangirspor tekrar 3-3’ü yakaladı. Çıkan olaylardan sonra rakipten bir kişi, bizden de iki kişi oyundan atılınca iki takım da sahada 10’ar kişi kaldı. Uzatmalarda kazandığımız penaltı ile durumu 4-3 yapıp maçı kazanarak liderliğimizi sürdürdük” şeklinde konuşarak, adrenali yüksek bir maç olduğuna dikkat çekti.

Haftaya Baklalıspor’u ağırlayacaklarını ifade eden Başkan Ekici, “Bizim 24, Baklalıspor’un 20 puanı var. Bu maçı kazandığımız takdirde gruptan lider çıkacağımızı ümit ediyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Oyundan atılan oyuncularımızın dışında eksik futbolcumuz yok. Hafta içi onların yerini dolduracak oyuncularımızı maça hazırlayarak galip geleceğimizden eminim” dedi.

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.