ELEK: KAMP VERİMLİ GEÇTİ

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabında, kentte 14 günlük bir çalışmayı tamamladıklarını belirten Adana 1954 FK Sportif Direktörü Cafer Elek, “Derincespor’dan şampiyonluk yaşamış bir stoperle anlaştık” diyerek, kampın da çok verimli geçtiğinin altını çizd

Spor Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 08:49:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Takımın Ağustos’un 7’sine kadar izinli olduğunu ifade eden Elek, Pozantı’da 8 günlük bir kamp dönemi daha olacağına işaret etti. Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde yaptıkları antrenmanlarda futbolcuların hem Adana’ya alıştığını, hem de adaptasyon sürecinin hızlanması için çok iyi olduğunu belirten Cafer Elek, “Oyuncular, Adem Hocanın istediklerini harfiyen uygulamaya çalıştı. Mevsim şartları da çok ağır olduğundan futbolcularımız buna alışmakta zorlandı ama çok verimli bir kamp dönemi geçti. İnşallah Pozantı kampıyla birlikte temponun artacağı, hocamızın istediklerini taktik anlamda sahaya yansıtacağı hem de oyuncularımızın bir arada kalıp daha çok uyum sürecini atlatmaları için çok verimli olacağını düşünüyorum” şeklinde konuşarak, Pozantı kampı sonrası 2 günlük iznin ardından Kızılcahamam’da kampa gireceklerini söyledi.

KIZILCAHAMAM’DA 4 HAZIRLIK MAÇI

Pozantı’da 12 Ağustos’ta Tarsus İdmanyurdu ile bir hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Sportif Direktör Cafer Elek, “Kızılcamam kampında da 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ankara’daki kampı 28’inde sonlandırıp Eylül başı itibariyle kente dönmeyi planlıyoruz” dedi.

Kulüp tesislerindeki sahanın bakımı bitene kadar antrenmanlarını Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde sürdüreceklerinin altını çizen Elek, “Ali Hoşfikirer sahasının da iyileştirilmesine yoğunluk vereceğiz. Kulüp tesislerindeki sahanın ızgara bölümü tamamlandı. Sulama sistemine geçilecek. Tesislerdeki iyileştirme bitene kadar antrenmanlarımızı burada yapacağız” şeklinde konuştu.

MAÇLAR KOZAN STADI’NDA

Başkan Menderes Kutlu’nun lig maçlarının oynanacağı stadın netleşmesi noktasında yoğun bir trafik yaşadığına dikkat çeken Sportif Direktör Cafer Elek, büyük bir ihtimalle maçlarının Kozan Stadı’nda oynanacağını belirtti. Muharrem Gülergin Stadı’ndaki tadilat için de Başkan Kutlu’nun girişimlerinin sürdüğünü, tek tribün için ödenek çıkartıldığını, ikinci tribün için de ödenek ayrılması için çalışmaların sürdüğüne işaret eden Elek, bununla ilgili bilgilendirmeyi Başkan Kutlu’nun yapacağını ifade etti.

“İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Altyapı oyuncularıyla hazırlık maçı yaptıklarını hatırlatan Elek, “Altyapıda önemli yapılanmaya gidiliyor. Altyapıdan da birkaç kardeşimizi Kızılcahamam kampı kadrosuna dahil edeceğiz. Heyecanlıyız. Adana merkezden bir takım olduğu için herkes Adana 1954 FK’yı bekliyor. İnşallah, transferlerimizi hocamızın taktik ve teknik doğrultusunda iyi bir şekilde harmanlarız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuşarak, ümitle bekleyen taraftarları bu konuda sevindirmek istediklerini söyledi.

“EN DİŞLİ GRUPTAYIZ”

Gruplarındaki diğer takımların transfer çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Elek, Muş takımının çok büyük paralar harcadığına dikkat çekti. Çankaya takımını geçen yıldan herkesin iyi bildiğini belirten Elek, “Bu takımda çok büyük rakamlar harcıyor. 3. Lig profesyonel olduğu için BAL zihniyeti ve hüviyeti sona ermiş oldu. Grubumuzda oynayacağımız her maç artık çok değerli. Çünkü, baktığınız zaman eskiden 200-300 kilometre deplasman yapılırken, şimdi bin kilometrelik deplasmanlara gideceğiz. Yani bu şu demektir. Grubumuzdaki her takım kendi bütçesi doğrultusunda bir plan yapıyor. Ama grubu genel değerlendirecek olursak bence en dişli grup. İnşallah bu gruptan alnımızın akıyla çıkacağız” şeklinde konuşarak, amaçlarının zirveyi zorlamak olduğunu iddia etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.