ERBAKAN'DAN ÇAY'A TAM DESTEK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adana'nın Pozantı ilçesinde üç dönemdir başarıyla başkanlık görevini yürüten ve bu dönem de kendi partisinden aday olan Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret ederek tam destek verdi.

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 11:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçimlere 550 bin üye ile gireceklerini hatırlatan Erbakan, seçimden sonra da 1 milyon üye hedefine ulaşacaklarını iddia etti.

Pozantı'da belediye binasının yanında asırlık çınarın altında partilileri selamlayan Yeniden Refah Partisi genel Başkanı Fatih Erbakan Kayseri programı sonrası Pozantı ve Adana'ya geldi.


Pozantı'da partilileri selamlayan Erbakan Pozantı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Musatfa Çay ile kürsüye çıkarak konuşma yaptı.
31 Mart seçimlerinde şahlanış gerçekleştireceklerini belirten Genel Başkan Fatih Erbakan, "İnşallah yeni dönemde bir kez daha aynı aşkla, aynı ruhla başkanımızı Pozantı'ya halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla insanların en hayırlısı, insanlara faydası dokunandır şuuruyla bu hizmeti taçlandıracaktır" diyerek Pozantılılar'dan destek istedi.

ÇAY: "GENEL BAŞKANIMIN TAKDİRİYLE YENİDEN KARŞINIZDAYIM"
"Çay koyun yeniden başlıyoruz dedik" şeklinde partililere seslenen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milli Görüş'ün ahlaklı belediyeciliğini Pozantı'da aslanlar gibi yürütmek için Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan adayı olduğuna dikkat çekti.
1999 yılında Milli Görüşün temellerinden olan Fazilet Partisi'nden belediye başkan adayı olduğunu hatırlatan Başkan Çay, "232 oyla seçimi kaybetmiş ama bugün yeniden yuvasında, yeniden genel başkanımızın takdirleri ile karşınızdayım Allah'ın izniyle" diye konuşarak, 1 Nisan'da kaldığı yerden devam edeceğini iddia etti.

Pozantı programı sonrası Adana'ya gelen Genel Başkan Erbakan, Yüreğir'de partisinin organize ettiği iftar programına katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.