EZBER BOZACAK BİR KOMEDİ FİLMİ GELİYOR

Türkiye komedi filmi dünyasında bilinenin aksine dengeleri alt üst edecek bir film geliyor.

Yaşam Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 15:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Şimdiye kadar yapılan filmler arasında ezber bozacağı iddia edilen İllegal Aşk komedi filmi Zeki Sincar ve Adem Sincar tarafından sektöre kazandırılıyor.

Yapımcılığını Zeki Sincar ve Adem Sincar'ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Buğra Kekik'in oturduğu ortak yapımda Bilal Darwicn, Muhyettin Işıktaş, İlhan Alptürk'ün yaptığı ve oyuncu kadrosunda Burak Sarımolla, Burak Alkaş, Naci Taşdöğen, Wilma Elles, Emre Gül, Alper Kemal Alp gibi bir çok ünlü isim yer alıyor.
Bu kahkaha dolu film için son aşamaların tamamlandığını ifade eden yapımcı Zeki Sincar projenin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. İnsanların biraz gülmeye ihtiyacı olduğunu belirten Sincar, filmin 3 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.